DOBRO ZDRAVLJE sa ALOE VERA


 

 

Sve Aloe Vera

 

 Dom

 Nekretnine

Tko sam ja? 

 Video demonstracije

FAQ

Svoje priče

Your Site

Registracija

Karijere

Kontakt

Link

 Testimonials

   Slimming     

    + free           

    Forum   Linkovi  

 
 


 

BEVANDE
INTEGRATORI
NUTRIZIONE E PESO
PRODOTTI ALVEARE
PROTEZIONE DELLA PELLE
COSMESI
IGIENE
SONYA SKIN CARE
COMBO PACKS
BENESSERE DEGLI ANIMALI
LETTERATURA
ACCESSORI

TUTTI I PRODOTTI

Forever Ginkgo Plus
Forever Pomesteen Power
Aloe 2Go
Sorrisi & Igiene
ARCTIC-SEA
Fields of Greens
ARGI +
La nostra bellezza passo per passo
FAB Energy Drink
ORA ESATTA da un orologio atomico

VIDEO dimostrativi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOME PAGE
CROATIA

Optužen za Prodaju
ID: 390400012475

Odaberite svoju zemlju
i zakoni u svoj jezik
ITALIA UNGHERIA - Magyarország SVIZZERA
UCRAINA CANADA RUSSIA

GERMANIA

Entra nel sito, REGISTRATI!ALOE VERA,
biljka "čudo "....

Često se naziva 'Čudo Plant' ili 'prirodni iscjelitelj ", Aloe Vera je biljka od mnogih iznenađenja..

Aloe Vera je biljka iz porodice Liliaceae, te je biljka s dugim listovima, velika i sočan gel koji ima svojstva koja pruža višestruke koristi za obje definirati biljka Aloe Vera u čudesan.

Postoje u prirodi od 170 biljnih vrsta od Aloe, i stvarno vlasništvo njihovih sastoji se od brojnih aktivnih sastojaka i hranjive tvari u biljci se sastoji od: vitamina i preko 150 aktivnih komponenata, kao što su minerali, amino kiseline, organske kiseline, fosfolipidi, enzima, saponini i lignina.
Njegove karakteristike su koristi kao anti-upalni agens, regenerativno agent, agent vlaži, protiv starenja agent i njegovoj prilagodljivosti je nevjerojatno, kad uzima oralno aloe vera gel, djeluje kao blagi čišćenje u uklanjanju mrtvih stanica kože i pomaže rast novih.

Ona voli tople, suhe klime, i mnogi ljudi ga greškom umjesto kaktusa, ali u stvari pripada obitelji ljiljana.  Preživjeti gdje druge biljke uvenuti i umrijeti mogla zatvoriti pore kako bi se spriječilo gubitak vlage. Postoji preko 200 vrsta od Aloe, ali samo 'Aloe barbadensis Miller (Aloe vera) je biljka koja ima najveći korisnost za čovjeka zbog svojih ljekovitih svojstava.
Drevni zapisi pokazuju da su koristi od Aloe Vere su poznati već stoljećima. Njegova terapeutske prednosti i ljekovita svojstva su preživjeli više od 5000 godina. U 1862 je prvi otkrio George Ebers na egipatski papirus datira iz 1500 g. prije Krista, ono što je već poznato od davnih vremena Aloe Vera. Grčki i rimski liječnici koriste za specijalne efekte kao ljekovita biljka. Istraživači su otkrili da stare kineske i indijske kulture koriste Aloe Vera. Egipatska kraljica mu daje veliku ulogu u njihovoj potrazi za fizičku ljepotu, dok se u Filipinima ga koristiti s mlijekom za bubrežne infekcije. Aloe reference se nalaze u Bibliji, a legenda kaže da je Aleksandar Veliki osvojio otok Socrotra Indijskom oceanu, imati dobru opskrbu Aloe liječiti rane svojih vojnika u boj. No, brzi razvoj dokumentacije medicinske znanosti u zapadnom svijetu, a kreće središte civilizacije prema manje umjerenoj klimi, predvodio pad popularnosti, a dostupnost od Aloe Vere, koji je tako zastarjelim.
Danas, iako kemijski lijekovi su vrlo učinkovite za liječenje, njihova dugotrajnog korištenja dovodi do složene interakcije s drugim tvarima i lijekova i može izazvati užasne nuspojave za pacijenta. Slijedom toga, mnogi potrošači i znanstvenici se vraćaju u obzir većine tradicionalnih i prirodnim terapijama da dugo je ignorirano.

FOREVER LIVING PRODUCTS u Rijeka


Za one koji žele imati neke proizvode temeljene na FOREVER Aloe vera može ići u dućan koji se nalazi u Rijeka.
možete samo kupiti preko sponzora koji su vas pozvali.
U tom slučaju, za prvu kupnju, morate osigurati sponzora ime:
Gabriele Vidulich ID: 390400012475
Sljedeći put risulterete zabilježeno i da slobodno možete kupiti kad god želite.

Trgovina je dobro opskrbljena, a otvoren je svakodnevno u sljedećim prilikama:
Ponedjeljak i četvrtak 12:00 - 20
:00
Utorkom, srijedom i petkom od 9:00
-17:00
Nalazi se u Rijeka (Hrvatska) Strossmayerova N. 3/A

  

 

Mnogo puta bez da ga realizirati, koristili smo u našoj kuhinji ili home lijekova u blagotvorno svojstva biljke, prema narodne mudrosti.  'S korištenje određenih povrća i biljaka u kuhinji sigurno proizlazi iz otkrića pradjedova kao' korištenje nekretnine za pripremu masti i čajeva piti kao lijekovi za bolesti i zdravstvenih problema.  Fitoterapija je znanost koja se nastavlja ovaj moderan narodne mudrosti naučili iz proučavanja biljnih lijekova.  Jedan od tih biljaka je 'Aloe Vera, bogate imovine i stoga se koriste za borbu protiv raznih vrsta bolesti.  Aloe je protu-upalne, imunog, antiseptik, tonik, detoksikacije. "Lijek" s Aloe, ne znači samo borbu protiv određenih bolesti, ali i održavati stanje bića i voli svoje tijelo i vaš duh.

Napokon
ni u Italiji!

Forever Ginkgo Plus
Vedi la scheda tecnica di FOREVER GINKGO PLUS

Pomoć za pamćenje problema, mentalnog umora.
Daje energiju i izdržljivost poboljšanjem periferne mikrocirkulacije.
Pročitajte ovdje puni specifikacija FOREVER GINKGO PLUS .

Pogledajte ovdje koristi koje 'ALOE VERA doprinos našem tijelu

Primo ordine spedizione GRATIS

Samo za Italiju

To mogu kupiti bilo koji predmet koji iskorištava Free Shipping la Forever Zauvijek ( za onaj koji čini prvi red kao novi kupac. ( Besplatna registracija )Nadalje, zbog stalne poslovne uspjehe ima da se zauvijek, svi kupci će nastaviti kupovati preko web platit će samo 1 euro za putne troškove.  

Za one koji žele karta Aloe Vera u kući je na eBayu
Guarda o acquista piantina di ALOE VERA
KARTA saksiji Aloe Vera


Pronađite više informacija ovdje:

Ricerca personalizzata

Scegli e ingrandisci

 

ARCTIC-SEA
Super Omega 3
Uzimanje Omega 3 masne kiseline mogu ponuditi značajne zdravstvene beneficije! Arctic-Sea Super Omega 3 masne kiseline iz ribe izvađen kombinira s masnim kiselinama izvađen iz maslinovog ulja, ovaj proizvod pruža s uravnoteženi doprinos od izuzetnog svojstva ( art.39)

Kako za borbu protiv DIJABETES

Registrati
Povijest

Za preko 30 godina, Forever Living Products je posvećena u potpunosti saznati što su bili najbolji prirodni izvori za zdravlje i ljepotu, onda stavljajući dostupni širom svijeta.

Founded in 1978, Forever Living Products rewrote knjigu o tome kako koristiti i upravljati u našu korist ovih prirodnih resursa koristan za zdravlje. Njegov cijeli niz proizvoda na bazi aloe vere pije, kozmetički proizvodi i kozmetike donosi znatan svojstva aloe na cijelom tijelu.

Ako ste dodali tih proizvoda na cijeli niz prehrambenih dodataka i proizvoda će dobiti savršen sistem za zdravlje i ljepotu kao što možete vidjeti i kupiti službenim stranicama jednom registriran.

Il succo di ALOE VERA GEL č come bere direttamente dalla pianta
Danas, Forever Living Products je najveća multi-milijarde dolara tvrtka koja raste, proizvodi i distribuira Aloe vera u više od 147 zemalja.
Od Sjedište se nalazi u Scottsdaleu, Arizona, Rex Maughan, osnivač i predsjednik Odbor direktora, usmjerava aktivnosti u cijelom svijetu.

Više od 9 milijuna distributeri uživaju podršku, alate i smjernice potrebne
per vivere una vita piů sana e piů prosperosa . živjeti zdravije i naprednija.

Umjesto dodavanja nekoliko kapi Aloe tih proizvoda s ciljem izazivanja javnog kupiti ih, oni radije za početak svježe Vera dall'Aloe i dodati samo dovoljno ostalih elemenata, gdje je potrebno, napraviti kompletan asortiman proizvoda osobne njege (u ime nekoliko: njegu kože kreme, šamponi, pasta za zube i sl.) ..

Drugim riječima, broj jedan sastojak u većini naših proizvoda se Aloe Vera Gel 100% stabilizirani.  Forever Aloe Vera nasadi imaju svoje ekskluzivne nekretnine u Rio Grande Valley u južnom Texasu, Dominikanska Republika i druge karipske područjima. Njihova iskusno osoblje pažljivo kontrolira svaki korak u procesu raste aloe, iz usta sadnica polja uzgaja s pažnjom kod nas, a završnoj fazi dozrijevanja dok je pravo vrijeme za prikupljanje, izrađene ručno. Samo zrele biljke Aloe Vera se bere kada su stigli do svoje pune četiri godine nakon što je rast od starenja.

Također ne koriste uporabu gnojiva, pesticide ili herbicide ili na biljke ili na kopnu.
Tvrtka Aloe Vera of America, svoje partnere, i stabilizira gel formula proizvoda prema unaprijed određenom rasporedu. Nikada nije naručio velike količine Aloe jednom ili dva puta godišnje i tada riskira starenje. Forever možete biti sigurni da prima svježe, napravio samo tjedna prije dolaska u Centar proizvoda u vašem području.

Entra nel sito e registrati!

Registrati

 


RASTIRcomLine -Inserzione gratuita-

 

 E' una produzione
Ultima modifica 18/03/2021